http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Υλικά
300 γραμμάρια οβριές
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι λάδι
2 μικρές πατάτες
άνηθος ή μάραθος (όσο θέλουμε)
δυο ντομάτες ψιλοκομμένες
λίγος τοματοπελτές
αλάτι
Παρασκευή
Νεροβράζουμε τις οβριές για να φύγει η πικρίλα.
Στραγγίζουμε το νερό και τις τσιγαρίζουμε μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε λάδι.
Ρίχνουμε τις πατάτες κομμένες κομμάτια, τον άνηθο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες και λίγο τοματοπελτέ. Προσθέτουμε νερό και λίγο αλάτι.
Αφήνουμε το φαγητό να βράσει να μείνει με τη σάλτσα του».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου