Υλικά
1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια
1 φλυτζάνι λάδι
2 κουταλιές κρασί (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
Παρασκευή
«Το κόβουμε το συκώτι κομματάκια κομματάκια, το πλένουμε και το βάνουμε στο τηγάνι.
Ρίχνουμε λίγο νερό μέσα, λίγο αλάτι λίγο πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει στην αρχή σε δυνατή φωτιά και μετά το χαμηλώνουμε.
Όταν θα βράσει και έχει πιει τα νερά του, του ρίχνεις το κρασί και το λάδι, το αφήνεις λίγο να βράσει ακόμη -να μην κοκκινίσει όμως- και είναι έτοιμο».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου