Τα πουλιά (ορτύκια, τρυγόνια πέρδικες, ρουλιά) τα μαγειρεύανε όπως το κοτόπουλο κοκκινιστά με μακαρόνια, τραχανά ή χυλοπίτες για να φτουρίσει το φαγητό και να χορτάσει η οικογένεια, αλλά και ψητά στα κάρβουνα
Καλώς ήρθατε
στο νοτιότερο άκρο της Μεσσηνίας, στο ακρωτήρι Ακρίτας...
οι συνταγές σαν κομμάτι ζωής όχι σαν δοσολογία υλικών θα μας ψιθυρίσουνε πώς ζούσανε τα χωριά μας πριν τα εγκαταλείψουμε και μαζευτούμε στις πόλεις…
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου