Νόστιμη, απλή και γρήγορη σάλτσα ντομάτας για να συνοδέψει τα φαγητά σας και να εμπλουτίσει την γεύση τους.
Υλικά
5-6 ντομάτες φρέσκιες γινωμένες
1/2 φλυτζάνι λάδι
αλάτι
Παρασκευή
«Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα την ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη και το αλάτι.
Την αφήνουμε δέκα λεπτά περίπου να πιει τα ζουμιά της.
Τρώγεται με τα τηγανητά (πατάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια) ή τις χυλοπίτες τις σουρωτές».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου