Παλιά, την έτρωγαν οι γυναίκες όταν μάζευαν τις ελιές για να αποκτήσουν την απαιτούμενη ενέργεια. Εύκολη, χορταστική, γεμάτη βιταμίνες, συνταγή.
Λένε, ότι με αυτό το απλό και λιτό πιάτο, Έλληνας σεφ, κέρδισε βραβείο στο εξωτερικό.
1-2 πορτοκάλια
λίγο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
λάδι
αλάτι
Παρασκευή
«Καθαρίζουμε τα πορτοκάλια, αφαιρούμε τις ίνες, τα κόβουμε κομματάκια όπως τη ντομάτα και ρίχνουμε λάδι, κρεμμύδι, και αλάτι.
Το τρώμε με ψωμί».
Γιάννης Αποστόλου Γαϊτάνης
Υπέροχη η πορτοκαλοσαλάτα!!!!!! Μοναδικός συνδυασμός που αναδεικνύει τη γεύση του πορτοκαλίου και τη συνδυάζει υπέροχα με το κρεμμύδι!!!!!! Να τη δοκιμάσετε ολοι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή