Νεότερη συνταγή
Υλικά
άγρια σπαράγγια1 ντομάτα τριμμένη
ταραμοσαλάτα (προαιρετικά)
τριμμένη φρυγανιά
αλεύρι
αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα
κρεμμύδι
κρεμμυδόφυλλα
δυόσμο
μπαχαρικά
πορτοκαλόφλουδα ξεραμένη και τριμμένη
Παρασκευή
«Κόβουμε τα σπαράγγια σε μικρά κομματάκια (μπορούμε να τα βάλουμε τώρα στο μπλέντερ).
Τα ρίχνουμε σε λεκανίτσα και βάζουμε και όλα τα μυρωδικά ψιλοκομμένα (κρεμμύδι, δυόσμο, κρεμμυδόφυλλα, μπαχαρικά, πορτοκαλόφλουδα ξεραμένη και τριμμένη).
Ζυμώνουμε με αλεύρι όχι πολύ σφιχτό και παίρνουμε κουταλιές, ρίχνουμε στο τηγάνι και τηγανίζουμε τους κεφτέδες».
Κατίνα Χρίστου Γούλα
Πολύ νόστιμοι και αφράτοι! Όταν τους έψηνα μοσχοβολούσε όλος ο τόπος! Συγχαρητήρια για την υπέροχη συνταγή.
ΑπάντησηΔιαγραφή