Η πιό απλή, κλασσική, αλλά και η πιο νόστιμη συνταγή για τραγανά μανιτάρια, με ελάχιστα υλικά.
Τηγανητά γίνονται όλα τα είδη των μανιταριών
Υλικάμανιτάρια
αλεύρι
αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα
Παρασκευή
«Πλένουμε τα μανιτάρια.
Αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια -όχι πολύ μικρά όμως- και τα αφήνουμε στο τρυπητό, ή το χαρτί να στραγγίσουν.
Τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε στο λάδι να ροδίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά, ρίχνουμε και λεμόνι αν θέλουμε».
Στην σχάρα είναι τέλεια!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαιδιά προσοχή !!!πριν τα φάτε να βαζεται την πεθερά σας να δοκιμάζει προτη και αν περάσει πεντάλεπτο ολλα οκ
ΑπάντησηΔιαγραφή