3 πουλιά (ορτύκια ή τρυγόνια)
2 αυγά
400 γραμμ σφέλα (τυρί φέτα)
σάλτσα ντομάτα
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Παρασκευή
«Τα καθαρίζω τα πουλιά (μαδάμε τα πούπουλα και τα ξεκοιλιάζουμε από την πλάτη), τα πλένω, τα αλατοπιπερώνω.
Πρώτα τα τηγανίζω σε λάδι κομμένα σε κομμάτια, στα τέσσερα συνήθως, κανένα μισάωρο σε μέτρια φωτιά.
Έχω έτοιμη τη σάλτσα, ρίχνω τα τρυγόνια μέσα και το τυρί και τα αυγά χτυπημένα λίγο.
Δυο άνθρωποι τρώνε πλούσια.
Τρως και πολύ ψωμί και μετά τρως την άλλη μέρα».
Θανάσης και Σταυρούλα Λυμπέρη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου