Το "ρόδο της Μεσογείου" όπως λέγεται, με την μοναδική πικάντικη γεύση, την μεγάλη διατροφική αξία αλλά και τις πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, δίνει νοστιμιά και γεύση σε σάλτσες, σαλάτες και σε διάφορα άλλα πιάτα με κρέας, ψάρια και λαχανικά.
Υλικά
1 ποτήρι κάπαρη
αλάτι (κατά προτίμηση χοντρό)
ξύδι
Παρασκευή
«Μαζεύουμε την κάπαρη (δηλαδή τα μπουμπούκια της κάπαρης που γίνονται το καλοκαίρι), την πλένουμε καλά, την αλατίζουμε όσο αλμυρή τη θέλουμε και τη βάζουμε στο ξύδι.
Πρέπει να τη σκεπάζει το ξύδι που το διαλύουμε με νερό: δυο μέρη ξύδι ένα μέρος νερό».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου