Ένας από εκείνους τους ταπεινούς αλλά μαγικούς συνδυασμούς που αν δεν τους δοκιμάσεις δεν μπορείς να υποψιαστείς τη νοστιμιά τους.Πολύ εύκολη, καθημερινή συνταγή.
Υλικά
1/2 κιλό αρακάς φρέσκος
300 γραμμάρια μακαρόνια
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 φλυτζανιού λάδι
2 ντομάτες
λίγο πάστα
αλάτι
Παρασκευή
«Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και ρίχνουμε τον αρακά.
Μετά ρίχνουμε ντομάτα φρέσκια ή πάστα.
Τσιγαρίζουμε λίγο και μετά ρίχνουμε νερό.
Όταν χουχλάξει ρίχνουμε τα μακαρόνια και αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να πιει όλο το νερό να μείνει μόνο με τη σάλτσα».
Συνήθως δεν τα ρίχνουμε ολόκληρα τα μακαρόνια αλλά κομμένα σε δυο ή τρία κομμάτια
Πολύ καλή, γρήγορη και εύκολη συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά!! αν βάλεις λίγο τόνο είναι ακόμα καλύτερο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι φυσικά! δεν αμφιβάλλω. Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει τόνος στο ντουλάπι. Η συνταγή βλέπετε έρχεται από εποχές και μέρη όπου ο τόνος ήταν μάλλον κάτι άγνωστο. Αυτά εκφράζει
ΑπάντησηΔιαγραφή