http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Υλικά
πατάτες
κρεμμύδια
λάδι
καρότα
λεμόνι
λίγο αλεύρι για το ξίνισμα
αλάτι
Παρασκευή
«Ρίχνουμε λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τις πατάτες κομμένες σε κομμάτια, τα κρεμμύδια σε φέτες ή ψιλοκομμένα.
Ύστερα βάνουμε τα καρότα, αλάτι και νερό.
Όταν βράσουν, ξινίζουμε το φαγητό (διαλύουμε στο χυμό ενός λεμονιού λίγο αλεύρι, αραιώνουμε με λίγο από το ζουμί του φαγητού και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα)»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου