Το κίτρινο γλυκό κολοκύθι που το κόβουνε το καλοκαίρι και το φυλάνε σε μέρος με φως και αέρα όλο το χρόνο, το μαγειρεύουνε με ποικίλους τρόπους. Γίνεται βραστό με πατάτες, τηγανητό με αλεύρι, κεφτέδες και επίσης η ωραία γλυκιά κολοκυθόπιτα.
«Το κολοκύθι το κάνεις τηγανητό.
Το κόβεις φέτες, το αλευρώνεις και το τηγανίζεις. Είναι ωραίο» (Ελένη Βασίλη Μαράντου)
Το κόβεις φέτες, το αλευρώνεις και το τηγανίζεις. Είναι ωραίο» (Ελένη Βασίλη Μαράντου)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου