Άλλη μια εύκολη, γρήγορη νόστιμη και νηστίσιμη συνταγή με ξεροτηγανισμένα καλαμάρια του κουτιού.
Υλικά
1 κονσέρβα καλαμάρια
λίγο αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
λεμόνι (προαιρετικά)
παρασκευή
«Ανοίγουμε την κονσέρβα με τα καλαμάρια και στραγγίζουμε το ζουμί.
Καθαρίζουμε τα καλαμάρια από το κόκαλο και τα αλευρώνουμε έτσι όπως είναι ολόκληρα.
Τα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε από όλες τις μεριές.
Τα βάνουμε στο πιάτο και τους ρίχνουμε αν θέλουμε λεμόνι».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου