Εξαίρετοι μεζέδες-κυρίως σαρακοστιανοί-για το τραπέζι της Καθαροδευτέρας.
Νεότερη συνταγή
Υλικά100 γρ. ταραμάς
1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο στον τρίφτη
Αλεύρι και λάδι
200 γραμμάρια ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο καλά ή πουρέ πατάτας
Παρασκευή
«Ανακατεύουμε καλά σε λεκανίτσα τον ταραμά με το κρεμμύδι και το ψωμί.
Ύστερα παίρνουμε κουταλιές, τις αλευρώνουμε και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι να τηγανιστούν, όπως οι κεφτέδες».
Παναγιώτα Γούλα
Ὀ ταραμᾶς εἶναι φτιαγμένος ἤ ἀφτιαχτος;
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρησιμοποιούμε τον ταραμά όπως τον αγοράζουμε από το μπακάλη, αυτή την αλμυρή κόκκινη πρώτη ύλη, με την οποία φτιάχνουμε και την ταραμοσαλάτα
ΑπάντησηΔιαγραφήἜντάξει, εὐχαριστῶ.
ΑπάντησηΔιαγραφή