Υλικά
500 γραμμάρια βολβοί ξεπικρισμένοι
250 γραμμάρια κρεμμύδια ολόκληρα χαραγμένα
(ή αν προτιμάμε 500 γραμμάρια, όσοι και οι βολβοί)
1 φλυτζάνι λάδι
2 ντομάτες και λίγος ντοματοπελτές
4-5 σκελίδες σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
λίγο ξύδι
δεντρολίβανο
αλάτι
Παρασκευή
«Ρίχνουμε όλα μαζί τα υλικά στην κατσαρόλα και λίγο νερό (μισό ποτήρι).
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσουνε μέχρι να γίνει το κρεμμύδι γιατί οι βολβοί είναι βρασμένοι, χωρίς να ανακατεύουμε το φαγητό, κουνάμε μόνο την κατσαρόλα».
Mήπως μπορείτε να αναφερθείτε στο ξεπίκρισμα των βολβών? Τα έκανε η μαμά μου αλλά τότε δεν είχα το μυαλό να παρακολουθήσω..
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίο blog!