Εύκολο, γρήγορο, και πολύ νόστιμο φαγητό με σπιτικές παραδοσιακές χυλοπίτες και τριμμένη μυτζήθρα από πάνω.
Υλικά
4 φλιτζάνια χυλοπίτες
2-3 κουταλιές λάδι
μυτζήθρα τριμμένη
αλάτι
Παρασκευή
«Βράζουμε νερό, ρίχνουμε το αλάτι και τις χυλοπίτες.
Όταν βράσουν (5-10 λεπτά) τις σουρώνουμε.
Τις ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα ή σε πιατέλα ή σε ταψάκι, τις αρταίνουμε (πασπαλίζουμε) με τριμμένη μυτζήθρα και τις καίμε με λάδι.
Μπορούμε αν θέλουμε να τις σερβίρουμε με σάλτσα ντομάτα»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου