Όχι από τον Αμερικανικό νότο, ούτε από κάποια ταινία, αλλά από τον Μεσσηνιακό νότο, από την κουζίνα της Κατίνας, κατευθείαν στο πιάτο μας.
Υλικά
πράσινες (αγίνωτες) ντομάτες
αλεύρι
αλάτι
λάδι για το τηγάνισμα
Παρασκευή
«Κόβουμε τις ντομάτες στρογγυλές φέτες, τις αλατίζουμε, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
Είναι βαριές στο στομάχι αλλά πολύ νόστιμες.
Μαζί με τηγανητές πατάτες είναι πολύ ωραίες»
Κατίνα Γούλα
Δεν τις έχω δοκιμάσει ποτέ τις πράσινες ντομάτες.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς σας βρήκα και καλη σαρακοστή
Δοκίμασα τη συνταγή και είναι πεντανόστιμες!
ΑπάντησηΔιαγραφή